Het blog van Buro-Vie

Één paaseitje, zonder doorslaan
Één paaseitje.. Zonder door te slaan.. Zonder schuldgevoel.. Nee, dat is niet mogelijk! Toch is het gelukt en ik deel hier mijn verhaal en tips met jou!
Lees verder
De 'veilige' eetstoornis bubbel
"Great things don’t come from comfort zones" Een bekende uitspraak, die zo waar is als maar kan. Want herstellen en ontwikkelen doe je niet in je veilige, bekende en comfortabele bubbel. Dat vindt daarbuiten plaats en dat is en dat is niet altijd fijn
Lees verder
Ups en downs in het leven
Een rondje hardlopen werd zomaar één van mijn mooiste rondjes ooit. Waarom? Omdat dit rondje op een hele mooie manier liet zien hoe het leven verloopt (of een verander- of herstelproces).
Lees verder
Gedragsverandering en onkruid verwijderen
Een veranderproces heeft tijd nodig. Soms heel veel tijd. En dat kan vervelend zijn, want als je iets niet fijn vindt wil je het zo snel mogelijk anders. Kan het sneller? Lees dan verder...
Lees verder
Feestdagen back up plan
De feestdagen zijn niet per se feestelijk als je worstelt met een eetstoornis, eetprobleem of zelfkritiek. Daarom bied ik je de mogelijkheid om, aan de hand van de voglende tips, je eigen 'feestdagen - back - up - plan' te maken.
Lees verder