Het blog van Buro-Vie

| Inspiratie | Motivatie | Ervaringsverhalen |

Sporten en een eetstoornis
Sporten omdat je het leuk vindt? Of omdat het moet van jezelf? Gevoelens van paniek en stress als je niet gaat? Steeds vaker zie ik dit voorbij komen, een gevaarlijke (en herkenbare) strijd tussen je hoofd en lichaam
Lees verder
Naar school met een eetstoornis
Weer naar school (of werk) gaan met een eetstoornis kan een behoorlijke uitdaging zijn. In dit blog gaat het daarover; terug naar school of werk met een eetstoornis, deel ik mijn ervaring en geef ik je tips mee.
Lees verder
Dag zomervakantie, hallo gewone leven
Ik hoop dat je een fijne tijd hebt gehad en gister nog even keihard hebt genoten van die laatste dag, want vandaag begint voor velen het ‘gewone’ leven weer. De eerste schooldag of werkdag is weer aangebroken.
Lees verder
Lieve eetstoornis
10 jaar geleden hebben we elkaar voor het eerst ontmoet. Ik zag je toen nog niet staan, maar jij mij duidelijk wel. Je hield me goed in de gaten en daar waar je de kans kreeg flirtte je met me...
Lees verder
Ik ga op vakantie en neem mee.... de eetstoornis
Vakantie, iedereen heeft het erover. Heerlijk ontspannen, even niets moeten en het hoofd leegmaken. Helaas is dit niet voor iedereen zo gemakkelijk. Want hoe gaat dat nu? Op vakantie met een eetstoornis?
Lees verder