Anders kijken naar de feestdagen

Minder zorgen en meer genieten tijdens de feestdagen 

  • Maak je je nu al zorgen over de feestdagen, omdat je bang bent dat je gaat aankomen in gewicht, jezelf niet in de hand hebt en doorslaat in eetbuien of omdat je niet kunt compenseren?
  • Voel je de druk van het verplicht gezellig moeten doen en al die sociale verplichtingen?
  • Raak je in paniek van de hoeveelheid eten, vrije tijd of onbereikbare hulpverleners?
  • Wil je eigenlijk, diep van binnen, de feestdagen overslaan, omdat je je enorm rot voelt tijdens die dagen?

Je bent niet de enige voor wie December een lastige maand is! 

 
De feestdagen met een eetstoornis; eenzaam, onbegrepen en paniek
Deze training organiseer ik omdat ik weet hoe stressvol de feestdagen kunnen zijn als je kampt met een eetprobleem of eetstoornis. De maand December was lange tijd allesbehalve een feestelijke maand toen ik een eetstoornis had. Sinterklaas, Kerst en dan nog eens oud & nieuw waren een bron van angst en paniek; al dat eten, al die vrije tijd en geen mogelijkheid tot compenseren of een plek waar ik mijn verhaal kwijt kon. Ik voelde me constant gestresst, maar ook onbegrepen en vreselijk eenzaam. Iedereen om me heen leek het gezellig te hebben en te genieten, behalve ik. Heel erg zonde, want daardoor heb ik veel leuke momenten gemist. 
 
Nu geniet ik weer en kijk ik uit naar de feestdagen! De feestdagen zijn veel relaxter, omdat ik niet meer de focus heb op eten. De focus ligt nu op andere zaken; het samenzijn met mijn dierbaren tijdens Sinterklaas en Kerst, verheug ik me op een aantal vrije dagen (hallo Netflix) en ligt er weer een heel nieuw, open jaar voor me!   
 
 
Daarom de training; Anders kijken naar de feestdagen
En dat gun ik jou ook! Daarom ga ik jou helpen om de feestdagen met andere ogen te bekijken. Dus niet met de 'eetstoornis-bril', maar op een andere manier waardoor jij (ondanks je eetstoornis) meer rust gaat ervaren, meer kunt genieten en een andere focus hebt tijdens de feestdagen (hallo gezelligheid).
 
Ik ga je leren om anders over de feestdagen te denken en je grootste angsten om te buigen, zodat jij er meer ontspannen, positief en gemakkelijker in kan staan. Dit betekent: minder zorgen maken, minder stress en meer ruimte voor gezelligheid, samenzijn en ontspanning. 
 
 
Zodat jij op het einde van deze training:
  • Met andere ogen naar Kerst kijkt.
  • Direct tools in handen hebt om je angsten op een positieve manier te veranderen.
  • Je meer gaat genieten, met minder zorgen.
  • En je een heel eigen & persoonlijk ‘Kerst - Rescue – Plan’ hebt, wat jou op een fijne manier ALLE feestdagen door helpt.
 
 
Praktische informatie 
De training is verdeeld over drie zaterdagen; 24 november 2018, 8 december 2018 en 15 december 2018.
Je bent welkom vanaf 9.45u en om 10uur gaan we van start. Om 12uur ben je klaar.   
Tussentijds ga je aan de slag met thuisopdrachten en mag je me bellen als je vragen hebt. 
Voor meer informatie over de locatie en prijs, neem gerust contact op  
 
 
Contact
Wil je je direct aanmelden? Dat kan via [email protected] of bel me via 06 - 228 42 024. Ik neem dan weer contact met jou op, zodat we elkaar voor de training even hebben gesproken. Ik vind het namelijk fijn om te weten wie je bent en waar jou grootste angst ligt.  Én, ik geef je sowieso al waardevolle informatie mee die je op weg helpt in December!  
 
Heb je interesse, maar vind je het spannend, twijfel je of iets er iets anders wat je lastig vindt? Schaam je niet, ik weet hoe lastig het is. Neem gerust contact met me op, ik denk graag met je mee. 
 
Liever 1 op 1?
Dat kan ook! Kom dan langs voor een gratis inspiratiesessie waarin ik sowieso 2 bruikbare tips voor je heb.
 
Ik zie je graag, want de feestdagen hebben meer te bieden.. Ook voor jou!
 
Liefs,
Kerstin